Med låter som «Sunn Møring» og «På tur i Apeland» John John Bruseth seg inn i hjertene til sunnmøringer på 80-tallet. For første gang på snart 40 år er han tilbake med ny musikk, under artistnavnet «JOHBRU» med albumet «Bare du å me».

Annonse
Se TV direkte

 

 

Slippkonserten skjer i kveld på Teaterfabrikken i Ålesund, under Høstscena. Dette er JOHBRUs første konsert i fødebyen Ålesund på mange år. Med de nye singlene «Kongen av Ingenting», «Bevegelsens stillhet» og «Hollywood» har han fått ny oppmerksomhet i musikkverden, blant annet hos musikkbloggen.no

EPén Gammal skjeiv giraff kom ut i juni tidligere i år.

-Han begeistrer konsertpublikummet med humor, dype følelser og historier fra et eventyrlig liv. En konsert med John-John er garantert en opplevelse utenom det vanlige. Med seg på scenen har han pianist Torstein Eide og gitarist Hans Erik Thon – samt backingkoret Reidun Haram Longva, Anita Korsnes Rødal, Kathrin Elisabeth Tennøy og Lasse Alexander Olsen Honningsvåg, står det på hjemmesiden til Høstscena i anledning kveldens slippkonsert.

Vi møtte John John i Zanzibar like før plateslippet. Se hele reportasjen her.

Etter 40 år vender Johbru tilbake med ny musikk. I kveld er det slipp-konsert på Teaterfabrikken (FOTO: Thomas Aasen / SunnmøreLIVE)
Annonse
Indre Bane ny februar 2022

www.xxnxx.porn hp jav sex nhat sexy redhead swallows and sucks a cock.