Pla-Mek ble etablert i 1992 og har siden starten hatt en spennende utvikling. I dag er bedriften en av landets ledende sprøytestøpere, og bedriften har fortsatt ambisjoner for vekst og utvikling.

Annonse
Se TV direkte

 
Pla-Mek sin fabrikk i industribygda Sykkylven er en av landets mest moderne innenfor sprøytestøping av plast. Fabrikken har et stort antall moderne sprøytestøpemaskiner og utstrakt bruk av roboter. Dette sikrer en optimal og kostnadseffektiv produksjon som preges av høy presisjon.

-Vi er lidenskapelig opptatt av å finne den helhetlige og gode løsningen for å produsere ditt plastprodukt. Vi ønsker derfor å være med tidlig i utviklings- og konstruksjonsfasen av et produkt. Der vil vi spille inn våre momenter for å bidra til å redusere oppstartskostnadene og bidra til å skape en optimal produksjonsløsning for produktet. Det er viktig at vi ser på disse momentene samtidig for å gi kundene den merverdien vi ønsker, sier Thor Omenås som er Salgsleder i Pla-Mek AS

-Vi ønsker altså ikke bare å være en produsent av en plastkomponent, men en leverandør av en total løsning for dine plastprodukter.

-Det er en kompetanse våre kunder setter stor pris på. Derfor har vi et godt og tett samarbeid med mange av våre kunder preget av åpenhet og tillit der vi diskuterer løsningene, sier Thor Omenås Salgsleder i Pla-Mek AS (FOTO: Magnus Antonsen / SunnmøreLIVE)

Vil gi kundene merverdi
Pla-Mek legger stor vekt på å være kreative og finne de gode løsningene som gir merverdi i de ulike plastproduktene som skal produseres. Hos Pla-Mek står sprøytestøpemaskinen i sentrum og kombineres med flerkomponent støp, roboter og emballasje i en komplett produksjonslinje. De kan også robotisere montering av flere deler som gir store besparelser hos sine kunder.

-Det er en kompetanse våre kunder setter stor pris på. Derfor har vi et godt og tett samarbeid med mange av våre kunder preget av åpenhet og tillit der vi diskuterer løsningene. Den arbeidsformen har lært oss å se behovet til kunden og hvordan vårt produkt inngår i kundens produkt. Det krever god forståelse og godt samarbeid, sier Thor Omenås.

Annonse
Indre Bane ny februar 2022