Fra 1. oktober stenger Sten Robert Tennfjord fiskebutikken Neptun etter snart 18 år med butikkdrift på Moa. 

Annonse
Se TV direkte

 

 

-Litt rart og vemodig selvfølgelig. Det blir jo en helt ny hverdag, men jeg sier det som så, det er tid for alt. Stenger man ei dør, så åpner det seg en ny, sier Sten Robert Tennfjord som er daglig leder i Neptun Fisk AS.

Det har lenge vært oppe til vurdering om de skulle avvikle butikkdriften på Moa.

– Det er mange årsaker til at vi nå stenger butikken vår på Moa. Det har vært en lang og vanskelig prosess, hvor det har vært vanskelig å bestemme seg. Jeg har tenkt i flere år nå, og ønsker å stake ut resten av veien for yrkeslivet mitt. Jeg konkluderte vel med at om jeg skulle gjøre noe annerledes, så måtte jeg gjøre det nå, sier Sten Robert.

Selv om fiskebutikken på Moa Stenger dørene, har Sten Robert ingen planer om å slutte med formidling av fiskemat.

– Jeg satser på Fiskebilen fremover, hvor jeg kommer til å reise land og strand og stille meg opp for salg av mye av de samme produktene som vi har hatt i butikken på moa. Selv om at det vil bli litt mer fokus på frosne produkter. 

Selv om fiskebutikken på Moa stenger, har Sten Robert ingen planer om å slutte med formidling av fiskemat. Fiskebilen til Neptun blir å se over hele distriktet, og landet. (FOTO: Magnus Antonsen / SunnmøreLIVE)
Annonse
Indre Bane ny februar 2022