Sofie Skodjevåg Magnussen leita i likhet med veldig mange andre etter den store kjærligheten her i livet, men Sofie har valgt en litt utradisjonell måte å søke lykken på. Hun er en av årets deltagere i TV2-programmet «Jakten på kjærligheten».

Annonse
Gardane langs Storfjorden

 

 

I programmet får seerne følge en bonde som er ute etter den store kjærligheten. Jørgen Heen Brovold (29) fra Isfjorden er sauebonde, og en av de åtte jentene som skal prøve å vinne hjertet til Jørgen, er Sofie Skodjevåg Magnussen (28) fra Ellingsøya.

– Jeg har aldri gjort noe lignende før, men etter jeg så annonse om Jørgen, begynte jeg å tenke at det kunne være spennende å delta i programmet. Han virket jo ganske søt, sier  Sofie Skodjevåg Magnussen.

Serien hadde innspilling tidligere i år, og går på TV nå. Denne uka skal det hele avgjøres. Sofie står nå igjen som 1 av 2 jenter som kjemper om Jørgen.

I TV2- programmet «Jakten på kjærligheten» får seerne følge en bonde som er ute etter den store kjærligheten. Jørgen Heen Brovold (29) fra Isfjorden er sauebonde, og en av de åtte jentene som skal prøve å vinne hjertet til Jørgen er, Sofie Skodjevåg Magnussen (28) fra Ellingsøya. Her ser du dem under første date i programmet. (SKJERMDUMP: TV2)

Sofie kan ikke røpe noen hemmeligheter om hvordan det hele ender, men hun innrømmer at det var en meget spesiell setting å være i.

– Det var var spesielt å være på date og ha kamerafolk på slep hele tiden. Det var vel det som var mest ukomfortabelt med det hele. I tillegg så ble det intervjuer om hvordan det gikk, rett etter hver date. Hvor jeg måtte svare på hvordan jeg selv syntes det hadde gått.  Det var ganske rart å bli spurt om alt av tanker og følelser, sier Sofie.

Vi møter Sofie i stallen, uka før det hele skal avgjøres på TV. Serien hadde innspilling tidligere i år, og går på TV nå. Denne uka skal det hele avgjøres. Sofie står nå igjen som 1 av 2 jenter som kjemper om Jørgen. (FOTO: Magnus Antonsen / SunnmøreLIVE)
Annonse
Indre Bane ny februar 2022