Nasjonale og internasjonale innledere, deltakere og aktører deltar denne veka på GATH-konferanse i Ålesund som arrangeres for første gang.

Annonse
Kroken stort utvalg

– Vi ser frem til å sette søkelyset på havbruksnæringen, teknologi og lederskap, bærekraft og trender innen havbruk, samt samfunnsutvikling og bygging av sterke regioner, sier styreleder Per Helge Devold i GATH.

GATH satte sette seg hårete ambisjoner for under ett år siden – med engasjerte og målbevisst styre, verdensledende medlemsbedrifter og en stødig administrasjon er en nå klar til å arrangere en tre dagers havbrukskonferanse for over 300 deltakere, samt fire ekskursjoner til bedrifter. Sparebanken SMN1, Sparebanken Møre og Sparebanken Vest er sentrale bidragsytere til arrangementet.

Nasjonale og internasjonale foredragsholdere
Konferansen bidrar til å sette regionen på havbrukskartet. Sunnmøre er den plassen du kommer til for å se og diskutere teknologi, og hvordan denne kan bidra til økt innovasjon og verdiskaping i havbruksnæringen. Det kommer deltakere fra hele landet og flere internasjonale aktører.

– -Vi skal diskutere utfordringer og muligheter som ligger i akvakulturnæringen. Vi lover en god miks av inspirasjon, interaksjon, provokasjon og fag som til sammen skal bidra til et kompetanseløft for næringen og regionen, sier styremedlem i GATH Harald Tom Nesvik
Salmon Evolution, Egget, Hofseth i Røbbervika og Atlanterhavsparken – Havbruksutstilling

I tillegg til konferansen, får deltakerne mulighet til å besøke ledende bedrifter innen havbruksnæringen i regionen. Det er lagt opp til fire ekskursjoner med båter og busser til Salmon Evolution sitt anlegg på Indre Harøy, Hofseth International sitt anlegg i Røbbervika,
Egget på Vestnes og til Atlanterhavsparken.

300 studenter på egen konferanse
I tillegg til 300 deltakere til GATH-konferansen ventes nærmere 300 studenter til et eget studentarrangement tirsdag ettermiddag.

-Nå gleder vi oss til å vise fram regionen og alt det fantastiske som skjer her. Med så mange deltagere til stede disse tre dagene så mener jeg det er et vitnemål på havbruksnæringens betydning i regionen, og ikke minst, hvor viktig regionen er for den globale havbruksnæringen sier Per Helge Devold.

Om GATH: Sentrale aktører i havbruksnæringen har gått sammen og etablert Global Acuaculture Tech Hub (GATH). Flere av aktørene er verdensledende innen sitt fagfelt og målet med huben er å styrke samarbeidet og øke innovasjonstakten slik at vi vi fortsetter å være globalt ledende innen akvakulturteknologi. Økt eksport og verdiskaping er en klar målsetting. Skal vi klare å løse næringens utfordringer så må vi utvikle ny teknologi, og dette har GATH alle forutsetninger for å bidra til.

Annonse
Villa Nellas hage

www.xxnxx.porn hp jav sex nhat sexy redhead swallows and sucks a cock.